Kezdőlap arrow Bemutatkozás
Bemutatkozás

Vállalkozásunk pénzügyi területen indult 2001-ben, főállású státusszal.

2002-ben átlényegült másodállású vállalkozássá, a fő tevékenység is a számítástechnikai szolgáltatások felé tolódott át.

2009-ben a munka igénye és az adott lehetőségek mentén a vállalkozás kvázi-többszemélyessé vált, segítő családtagok is részt vesznek a munkában.

8 év szakmai tapasztalat, oktatásban szerzett és karbantartott szakmai ismeretek, valamint az odaadó, pontos és önellenőrzött munkavégzés teremtették meg tevékenységünk megbecsültségét.

Hardveres ismeretekkel, villamosmérnöki szemlélettel, informatikus hozzáállással szinte mindenhez hozzá tudunk nyúlni, amiben áram folyik. Az egyszerű moduláris rendszerek építésétől (pl. távirányítható építmény-behatolásjelző) a nagynevű gyártók által tervezett komplett rendszerek összeszerelésén, beállításán át (paradox, dsc vagyoncédelmi rendszerek) a mikrovezérlőkkel megvalósított automatizálásig (pl. egyéni igényű öntözőrendszerek vezérlése) nem riadunk vissza a feladatoktól. A mikrovezérlők programozásától az egyszerű DOS-os célprogramokon át (pl. gumisműhely raktárkészlet-kezelés) a webes ügyviteli rendszerig (pl. autórestaurátor-ügyvitel) nem retenünk meg a megmérettetéstől.

Törekszünk arra, amit a mai megrendelők igen kevés munkavégzés mellé kapnak meg: a dokumentációra.

Bár a vállalkozás sosem adott fel hirdetést, egy-másfél hetes várakozási lista az általános. Rossz szóval élve úgy terjed jó hírünk, mint a herpesz: szájról szájra.

Volt már alkalom, amikor sok sos minősítésű feladat beérkezése miatt másfél hónapig kellett egy-egyteendőt csúsztatni. A megrendelő megvárta, míg el tudjuk végezni a feladatot.

Nyilván nem vagyunk kikerülhetetlenek, de ügyfeleink ragaszkodnak hozzánk, munkánkat bizalmi kérdésként kezelik.

Ezeknek az elvárásoknak kell megfeleljünk. Az esetek nagy százalékában sikerrel.